EZ A LÁNY ÖNKEZÉVEL VETETT VÉGET ÉLETÉNEK, MERT TÁRSAI MEGSZÉGYENÍTETTÉK

Kövesse a friss cikkeket:

loading...

Sajnos egyre több olyan esetről hallani, hogy fiatalok azért dobják el maguktól életüket, mert valamelyik közösségi oldalon megszégyenülnek pár gonosz korabeli társuk által. De kinek a felelőssége ilyenkor a tragédia?

capture-20160611-182508

15 éves Tovonna Holtonról szekálói titokban meztelen képeket készítettek, amíg a lány zuhanyzott, majd feltöltötték a Snapchat nevű közösségi oldalra. Ennek az a lényege, hogy 1-10 másodpercig láthatóak csupán a képek, utána ha az illető nem elég gyors és menti el, nyoma sem marad. Ezért is kérdéses még, vajon kik lehettek az elkövetők.

A legszomorúbb, hogy a lány a szégyen elől az öngyilkosságba menekült. Tovonna elsős volt a helyi Wiregrass Ranch nevű középiskolában.

Családja a Facebookon írta meg a tini tragédiáját, azzal a céllal, hogy még több részlet derülhessen ki lányuk halálával kapcsolatban.

Felmerül közben a kérdés: ki a felelős, amikor ilyen tragédia történik és hogy lehetne megelőzni? Ne engedjük használni ezeket a közösségi oldalakat, mert a szülőt terheli a felelősség, ha nem tudnak vele gyermekeik rendesen bánni? Vagy az iskola jobban utána járhatna, kik azok a tanulók, akik ilyen gonoszságra képesek? Esetleg maga a gyermek kérhetett volna segítséget, mielőtt eldobja magától az életét?

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: vilaghalo.info/a

Kövesse a friss cikkeket:

loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: